Varaa esittely & kysy lisää

040 738 6333

Viihtyisää arkea Aallonharjalla

Otaniemen Aallonharjalla on yrityksen hyvä olla, sen kokoon ja toimialaan katsomatta. Kiinteistön sijainti on kätevä, tilat toimivia, miljöö modernin miellyttävä ja palvelutkin pelaavat mallikkaasti. Vuokralaistemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja arjen sujuvuus ovat aina toimintamme keskiössä – heti ensimmäisestä kohtaamisesta ja tilaesittelystä alkaen. 

Lue Aallonharjalle viime aikoina asettuneiden yritysten näkemyksiä ja kokemuksia, miten yhteistyö on kanssamme sujunut ja miltä uudet tilat ”maistuvat”?
 

GoByBike Finland Oy

”Lopputulos ylitti kaikki odotuksemme”

Suomen suurimman työsuhdepyörien palveluntarjoajan GoByBiken arki Aallonharjalla polkaistiin käyntiin maaliskuussa 2022. Koko tiimi on ymmärrettävästi innoissaan mm. liikunnallista arkea tukevista tiloista: Aallonharjan kuntosalista, suihku- ja pukuhuonetiloista sekä pyöräkellarista. ”Niin ja ne maisemat! Sijaitsemme ylimmässä kerroksessa, josta on uskomattomat näkymät joka suuntaan”, operatiivinen johtaja Heikki Tiittanen iloitsee.

 

– Kaikki on toiminut erinomaisesti. Meistä moni pyöräilee töihin ja tähän on selkeästi panostettu Aallonharjassa. Parasta on kuitenkin valoisuus sekä maisemat. Toimitilamme sijaitsevat Aallonharjan kattohuoneistossa ja tässä tilassa oli meille oikeanlaista tunnelmaa. Vaikutuksen tekivät erityisesti jättimäiset ikkunat sekä kattoterassi, Tiittanen kertoo.

GoByBiken kipinä uusiin toimitiloihin syntyi yrityksen voimakkaasta kasvusta. Aallonharja tarjosi oikeanlaiset puitteet sekä mahdollisuuden muokata tilat mieleiseksi.
– Kasvamme vauhdilla ja rekrytoimme jatkuvasti uutta väkeä. Nykyaikaiseksi remontoitu toimitila sekä kaksi äänieristettyä neuvotteluhuonetta ovat kirjaimellisesti meille tehdyt. Pääsimme vaikuttamaan niin materiaaleihin kuin tilaratkaisuihin. 

265-neliöinen tila palveli aiemmin useita huoneita kattavana neuvottelutilana. Kokonaisuus remontoitiin palvelemaan arjen toiveita täsmällisesti.
–  Suunnittelimme yhdessä arkkitehdin kanssa meille sopivan pohjaratkaisun, lisäksi sisustusarkkitehti auttoi materiaalien ja värien valinnassa. Erikoisemmatkin pyyntömme toteutettiin: saimme esimerkiksi henkilöstön toivomat kaksi astianpesukonetta keittiöön.

Tiittanen kertoo lopputuloksen ylittäneen kaikki odotukset. Hän kuvailee projektin sujuneen ammattimaisesti ja mallikkaasti suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Positiivista palautettakin on jo tullut.
–  Olemme saaneet henkilöstöltämme kiitosta uusista tiloista. Moni haaveilee kattoterassin käytöstä, kunhan kelit lämpenevät. Tulevaisuudelta odotamme, että tilat antavat mahdollisuuden jatkaa kasvua. Mikäli tahti kiihtyy entisestään tai tarvitsemme väliaikaisesti lisää tilaa, voimme vuokrata sitä valmiiksi kalustetuista toimitiloista samasta kiinteistöstä, Tiittanen visioi hymynkare huulillaan.

Sulje

Verso Food Oy / Raisio

”Ihan fiiliksissä uusista tiloista” 

Kotimaisesta Beanit-härkäpapubrändistä tunnettu Verso Food Oy muutti Aallonharjalle vuoden 2020 alussa. Sittemmin yrityskaupan myötä osaksi Raisio-konsernia yhdistynyt yritys oli Areimin vuokralaisena myös vanhoissa tiloissaan Vantaan Jaakonkadulla. Tuolloin start-up-henkisesti toimineen yhtiön liiketoiminta kasvoi vauhdikkaasti ja uusia ihmisiä tuntui tulevan taloon välillä lähes viikoittain. Avainasiakaspäällikkö Tiina Visuri kertoo tilojen vaihdon taustoista. 
 

– Vanhat neliöt kävivät ahtaiksi eivätkä ne enää muutenkaan vastanneet tarpeisiimme. Olimme entuudestaan tyytyväisiä Areimin toimintaan, otimme heihin yhteyttä ja kävimme tilanteen yhdessä läpi. Meille ehdotetun Aallonharjan sijainti Otaniemessä, kiinteistön miljöö ja tilalliset mahdollisuudet vaikuttivat heti ensituntumalta lupaavilta. Tarkemman tutustumisen jälkeen myös lopullinen valintapäätös oli varsin helppo, Visuri kuvailee.  

Muuttoprosessin ensimmäisiin vaiheisiin lukeutui tilojen räätälöinti, joka tehtiin yhteistyössä tulevan vuokralaisen ja sen oman sisustussuunnittelutoimiston sekä Areimin kesken. Tavoitteena oli edustavat ja avarat tilat, jotka soveltuvat niin myynnin ja markkinoinnin kuin tuotekehityksenkin käyttöön. 

– Toivelistamme kärkipäässä oli oma ammattitason keittiö sekä isommat asiakastilat. Molemmat järjestyivät joustavasti ja hyvässä yhteishengessä alusta loppuun asti. Nyt puitteemme ovat sellaiset, että kelpaa kutsua ruoka-alan ammattilaisiakin vieraiksi. 

– Ja toki me kaikki olemme yleisestikin ihan fiiliksissä uusista tiloistamme ja nykyisestä kätevästä sijainnistamme. Nämä tilat ovat meille neliöiltään täsmälleen sopivat ja muutenkin täydelliset. Olemme sanan mukaisesti aallon harjalla, täältä ylimmästä kerroksesta kelpaa katsella maisemia, kun työn touhusta sille liikenee aikaa, Visuri summaa hymyillen.

Sulje

Safera Oy

Kotiuduimme Suomen ”Piilaakson” ytimeen

Älykkäitä kodinkoneiden ohjausjärjestelmiä valmistavan Safera Oy:n arki on rullannut mallikkaasti Aallonharjan seinien sisällä vuodesta 2018 lähtien. Toimitusjohtaja Mikko Reinikainen on yrityksen toimintapuitteiden nykytilasta mielissään.

 

– Sijainti kehittyvässä Otaniemessä, Suomen ”Piilaaksossa”, oli jo tilojen valintavaiheessa meille tärkeä juttu. Tänne on keskittynyt paljon erityisosaamista, mikä tukee meidän omaa toimintaa tuotekehityksen saralla ja esimerkiksi tulevaisuuden rekrytointeja ajatellen. Myös kulkuyhteydet ovat hyvät, mistä on kuulunut kiitosta niin henkilöstöltä kuin asiakkailta. Metro kulkee ja matka lentokentällekin taittuu kätevästi, Reinikainen sanoo.  

Aallonharjan kiinteistössä sijaitsevat lähes kaikki Saferan toiminnot: myynti ja markkinointi, tutkimus ja tuotekehitys, custom-tuotanto sekä showroom. Saferan tilat räätälöitiin ennen muuttoa tiiviissä yhteistyössä vuokralaisen ja vuokranantajan kesken. Reinikainen kiittää Areimia kuuntelevasta asenteesta sekä siitä, että annetut lupaukset myös lunastettiin. 

– Areim on vuokranantaja, johon voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä. Heillä on hyvin kehitysmyönteinen meininki, ja meidän tarpeemme huomioitiin heti alusta lähtien. Nyt viimeisimpänä saimme käyttöömme tarvitsemamme tuotantotilat lastauslaitureineen sekä paloluokitellun tutkimustilan kiinteistön kellarikerrokseen. Se oli hieno juttu, Reinikainen kiittää.    

Saferan reilun kolmivuotisen Otaniemi-ajan kuluessa lähes koko Aallonharja-kiinteistö on käynyt läpi perusteellisen muodonmuutoksen.  

– Lopputulos on kerrassaan huikea, nyt tiloista välittyy aidosti laadukas ja tyylikäs yleisfiilis. Palvelupaletti on edustuskelpoisella tasolla kansainvälisiäkin vieraitamme ajatellen – saunoista, neukkareista ja vaikka kokoustarjoiluista lähtien. Kirsikaksi kakun päälle voisin mainita aulapalvelujen henkilökunnan. Aivan loistavaa porukkaa, jonka kanssa hommat toimivat, Reinikainen hymyilee.  

Sulje

Ota yhteyttä – me palvelemme!

Haluatko kuulla lisää Aallonharjan uudistetuista tiloista tai tulla paikan päälle tutustumaan tarkemmin? Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.