Waves by Dylan

Waves by Dylan

Maistuvia hetkiä työpäiviin!

Herkullista lounasta & mukavia kahvitaukoja

Waves by Dylan
Tekniikantie 4 A, 02150 Espoo
waves@dylan.fi • puh. 050 356 0041

Aukioloajat
Lounasravintola:
10:30–14:00
Kahvila: 8:00–16:00

Dylanin antimia
Dylanin antimia

Herkullisuutta notkuva lounaskattaus

Aallonharjan A-rapussa sijaitseva uusi Waves by Dylan -ravintola tarjoilee kotiruokaa modernilla otteella, tuoreista raaka-aineista paikan päällä valmistettuna. Lounaan keskiössä on runsaudestaan ylistetty salaattipöytä, joka antaa vireyttä ja hyvää vointia työpäiviisi – maukkaimmalla mahdollisella tavalla!

Päivittäin vaihtuvaan menuun kuuluu myös kolme lämmintä ruokaa, keitto sekä tuoretta leipää. Viikoittain vaihtuvat sesonkiraaka-aineet tuovat tarjoomaan vaihtelua entisestään. Kun lataat Dylanin lounassovelluksen, saat joka 11. lounaan ilmaiseksi. Kysy myös sopimushintoja! 

Valoisa ja täysin uudistettu ravintolatila palvelee lisäksi erilaisten tilaisuuksien viihtyisänä näyttämönä. Ota yhteyttä ja kysy lisää – me räätälöimme kattauksen tarpeittesi ja toiveittesi mukaan.

Mukavia kahvitaukoja yhdessä tai yksin

D-talon aulassa sijaitseva, Dylanin pitämä kahvila toimii Aallonharjan aulapalvelujen hermokeskuksena sekä viihtyisänä taukopaikkana työpäivän tiimellyksessä. Tarjolla on herkullisia kahvijuomia, tuoreita suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä aamiaistuotteita ja välipaloja – ota mukaan tai nauti paikan päällä. 

Dylan loihtii maistuvat tarjoilut myös kokouksiin ja muihin arjen tapaamisiin. Ota yhteyttä tai tee tilaus verkkosivujen tai Areim+ -sovelluksen kautta.

Kaikki palvelut samassa sovelluksessa!

Uusi Areim+ -sovellus on täällä. Se on suunniteltu helpottamaan kaikkien Aallonharjalla työskentelevien arkea. Taskussa kulkevaan sovellukseen on koottu tärkeää ja hyödyllistä tietoa kiinteistömme toiminnasta ja tarjolla olevista palveluista. 

Aallonharjan Areim+ -sovelluksesta löytyy muun muassa ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset, tila- ja muut varaukset, lounaslistat sekä keskeisimmät yhteystiedot.