Kiinteistön palvelut

Kiinteistön

palvelut

Varaa esittely & kysy lisää

040 738 6333

Viihtyisää ja sujuvaa arkea Aallonharjalla

Tälle sivulle on kerätty tärkeimpiä lisätietoja Aallonharjan käyttäjille suunnatuista palveluista. Tavoitteemme on tehdä kiinteistön kaikkien käyttäjien työpäivistä mahdollisimman sujuvia ja miellyttäviä. Jos haluat jättää meille palautetta tai sinulla on kehitysidea, laita meille viestiä sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Tiloja kokouksille, tapaamisille ja tiimityölle

Aallonharjalla on käyttäjien vuokrattavissa yhteensä 4 erikokoista neuvottelutilaa. Ne kaikki ovat hyvin varusteltuja, valoisia ja viihtyisiä. Isompien presentaatioiden tai puhetilaisuuksien näyttämöksi on vuokrattavissa 45 hengen auditorio. Lisäksi tarjolla on 2 viihtyisää tilaa pop-up-henkiselle tiimi- ja projektityölle.

Katso tilojen lisätiedot ja hinnat alla olevasta taulukosta. Varauksen voit tehdä klikkaamalla Varaa-painiketta tai ottamalla yhteyden Aallonharjan aulapalveluihin:
puh. 041 312 2084
aula.aallonharja@soupster.com

Vuokrattavat neuvottelu- ja muut tilat

Tila

Koko

Kerros

Tyyppi

Varaa tila

Tila: Tapio

Koko: 45 hlöä

Kerros: 1

Tyyppi: Auditorio

1. tunti 100 e ja seuraavat 80 e/h + alv 24%. Voit tilata tarjoilut varaamisen yhteydessä.

Tila: Mielikki

Koko: 14 hlöä

Kerros: 1

Tyyppi: Neuvottelutila

1. tunti 30 e ja seuraavat 20 e/h + alv 24%. Voit tilata tarjoilut varaamisen yhteydessä.

Tila: Päivikki

Koko: 14 hlöä

Kerros: 1

Tyyppi: Neuvottelutila

1. tunti 30 e ja seuraavat 20 e/h + alv 24%. Voit tilata tarjoilut varaamisen yhteydessä.

Tila: Maija

Koko: 18-20 hlöä

Kerros: 6

Tyyppi: Neuvottelutila

1. tunti 50 e ja seuraavat 30 e/h + alv 24%. Voit tilata tarjoilut varaamisen yhteydessä.

Tila: Toivo

Koko: 18–20 hlöä

Kerros: 6

Tyyppi: Neuvottelutila

1. tunti 40 e ja seuraavat 25 e/h + alv 24%. Voit tilata tarjoilut varaamisen yhteydessä.

Tila: Helmin sauna

Koko: 16 hlöä

Kerros: 6

Tyyppi: Kelosauna

Sauna, pesutilat, pukuhuone ja terassi
1. tunti 140 e ja seuraavat 50 e/h + alv 24%. Voit tilata tarjoilut varaamisen yhteydessä.

Tila: Helmin sauna + Toivo

Koko: 16 hlöä

Kerros: 6

Tyyppi: Kelosauna + NH

Sauna, pesutilat, pukuhuone ja terassi. Lisäksi Toivo neuvottelutila.
1. tunti 180 e ja seuraavat 70 e/h + alv 24%. Voit tilata tarjoilut varaamisen yhteydessä.

Tila: Helmin sauna + Toivo ja Maija

Koko: 16 hlöä

Kerros: 6

Tyyppi: Kelosauna + 2 x NH

Sauna, pesutilat, pukuhuone ja terassi. Lisäksi Toivo ja Maija neuvottelutilat.
1. tunti 220 e ja seuraavat 100 e/h + alv 24%. Voit tilata tarjoilut varaamisen yhteydessä.

Vuokrattavat pop-up-toimistot

Tila

Koko

Kerros

Tyyppi

Varaa tila

Tila: Tempo

Koko: 8–14 hlöä

Kerros: 1

Tyyppi: Pop-up-toimisto

HUOM! TILA ON VARATTUNA 30.6.2024 ASTI.
69 m2 sisältäen 8 työpistettä, keittiön, yhteis- ja neuvottelutilan.
Tiedustelut ja varaukset, lähetä viesti Varaa-painikkeesta.

Maistuvia lounaita ja piristäviä aamiaisia

Aallonharjan A-taloon avattu Waves by Dylan tarjoilee modernia kotiruokaa, joka tehdään itse tuoreista raaka-aineista paikan päällä. Lounaan keskiössä on raikas ja runsas salaattipöytä. Tarjolla on myös kolme päivittäin vaihtuvaa lämmintä ruokaa, keitto ja tuoretta leipää. Lisäksi valoisassa ravintolassa voidaan järjestää yksityistilaisuuksia!

D-talon viihtyisä kahvila tarjoilee herkullisia kahvijuomia ja tuoreita leivonnaisia, aamiaistuotteita ja välipaloja – ota mukaan tai nauti paikan päällä!

Ruoka-annos

Aulapalvelut arjen apuna

Aallonharjan aulapalvelut on kiinteistön kaikkien käyttäjien apuna arjen "juoksevissa asioissa". Tilavaraukset, toimistotarvikkeiden tilaus, posti, kulunvalvonta ja niin edelleen – me palvelemme ammattitaidolla. Soita, laita viestiä tai poikkea ala-aulaan juttelemaan arkisin klo 8–16.

Aulapalvelut:
puh. 041 312 2084
aula.aallonharja@soupster.com

Info

Kätevää pysäköintiä

Vuokralaisille ja näiden vieraille on tarjolla parkkipaikkoja Aallonharjan pihalla sekä kiinteistön alla sijaitsevassa parkkihallissa. Paikkoja on vuokrattavissa kausiluonteisesti, tilanteen mukaan myös lyhytaikaiseen käyttöön sekä vuokralaisyritysten pysyvämmiksi vieraspaikoiksi. 

Kiinteistömme yhteydessä on lisäksi latauspiste vuokralaisten omia sähköautoja varten. Kaikissa kiinteistön autopaikkoihin ja sähköautojen lataukseen liittyvissä asioissa avustaa Aallonharjan aulapalvelut:
puh. 041 312 2084
aula.aallonharja@soupster.com

Polkupyörä

Monipuoliset pyöräilijän palvelut

Aallonharja tekee työmatkafillaroinnista sujuvaa ja miellyttävää. B-talon kellarikerroksessa on yleiset suihku- ja pukutilat miehille ja naisille sekä kätevä kuivatushuone vaatteille. Pyörän voi pysäköidä polkupyöräparkkiin, pienet korjaustoimenpiteet hoituvat erillisessä huoltohuoneessa.

Kelosauna

Kelosauna kutsuu

Aallonharjan saunatilat tarjoavat leppoisia rentoutumishetkiä ja viihtyisää yhdessäoloa kaikille kiinteistömme vuokralaisille ja näiden vieraille. D-talon kattokerroksessa sijaitseva Helmin sauna hurmaa paitsi pehmeillä löylyillään myös maisemillaan. Saunatilat ovat varattavissa tämän sivun varaustaulukosta sekä Aallonharjan aulapalveluista:
puh. 041 312 2084
aula.aallonharja@soupster.com

Aallonharjan Puutarhakerho

Rennon fiiliksen ja matalan kynnyksen Aallonharjan oma Puutarhakerho antaa inspiraatiota, opastusta ja innostusta luonnonmukaiseen viljelyyn kotipihalla tai parvekkeella. Opit muun muassa, miten siemeniä kylvetään ja taimia istutetaan sekä miten kasveja hoidetaan oikein. Lisäksi poimit kerhosta vinkit puutarhan ajankohtaisiin töihin. Osallistumalla saat huomata, että puutarhanhoito mitä mainioin hyvänmielen lähde – ja itse viljellyt syötävät kasvit arkipäivän ekologista luksusta. Puutarhakerhon vetäjänä toimii Pihailo Oy:n puutarhuri Lea Rauta.

Lisätiedot Areim+ -sovelluksesta.

Kuntosali 24/7

Aallonharjan B-talon kellarikerroksessa sijaitseva kuntosali on vuokralaistemme käytössä kellon ja kalenterin ympäri. Poikkea piristävälle aamujumpalle työpäivän startiksi tai tee vaikka täysimittainen Crossfit-treeni palaveriputken päälle.

Kaikki palvelut samassa sovelluksessa!

Uusi Areim+ -sovellus on täällä. Se on suunniteltu helpottamaan kaikkien Aallonharjalla työskentelevien arkea. Taskussa kulkevaan sovellukseen on koottu tärkeää ja hyödyllistä tietoa kiinteistömme toiminnasta ja tarjolla olevista palveluista. 

Aallonharjan Areim+ -sovelluksesta löytyy muun muassa ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset, tila- ja muut varaukset, lounaslistat sekä keskeisimmät yhteystiedot.

Ota yhteyttä – me palvelemme!

Haluatko kuulla lisää Aallonharjan uudistetuista tiloista tai tulla paikan päälle tutustumaan tarkemmin? Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.